Anne-Linde

“Een creatieveling die niet bang is voor een beetje chaos en graag haar steentje bijdraagt in het verbeteren van de wereld.”

Hi! Ik ben Anne-Linde.

Ik werk voor Studio Waaghals en Gender in de Blender als Creative Technologist aan visuele storytelling en onderzoek hoe we hiervoor nieuwe technologieën kunnen toepassen. Ik ben graag bezig met het visuele aspect van de opdracht.

Waarom ik meewerk aan Gender in de Blender? Ik vindt het belangrijk dat er gelijkwaardigheid is voor mannen, vrouwen en alles daartussen. Ik denk dat er nog heel veel meer awareness kan worden gecreëerd om Tilburg bewust te maken van de LGBTQ+ community.

Mijn plannen na het afstuderen zijn als volgt; om mij beter te kunnen verdiepen in nieuwe technologie en vormen van media ga ik op Tilburg University een master hierover volgen. Hiernaast ben ik als freelancer beschikbaar voor verschillende bezigheden op het gebied van Creatieve Communicatie en Concepting.

Gendergelijkheid betekent voor mij dat iedereen zonder zich zorgen te maken om stereotypes, genderrollen en zonder lastig gevallen te worden, de straat op kan!

Gender in de Blender is geslaagd in mijn ogen als Tilburg een inclusievere en bewustere stad is geworden.

Get to know me!


Wil je in contact komen met mij?


%d bloggers liken dit: