Julia van den Eerenbeemt

JULIA VAN DEN EERENBEEMT

REALITEIT

Realiteit, het openen van je ogen, de wereld zien en een mening vormen daarover. Een continue strijd die vandaag de dag steeds meer en meer in de media komt. Een boodschap over het zien en begrijpen. Want: mensen zijn we allemaal!

OVER MIJ

WIE BEN IK?

Creatieve duizendpoot

Zowel on- als offline ben ik continu bezig om de wereld te kleuren. En alles op mijn eigen manier!

WAT DOE IK?

Als ik niet aan het werk ben in het theater houd ik me graag bezig met illustreren, schilderen, houtbewerking, websites bouwen, conceptontwikkeling, content creatie, etc. etc. Het kan me niet gek genoeg zijn!

REDEN DEELNAME

Naast dat ik een teamlid ben van de Gender in de Blender groep, wilde ik met mijn kunnen graag wat toevoegen aan onze collectie! Daarnaast ben ik van mening dat er nog veel meer aandacht besteed moet worden aan onderwerpen als dit en hoop ik zo nét wat extra’s bij te kunnen dragen!

LOCATIE

Professor Goossenslaan 1, Tilburg

%d bloggers liken dit: