Julia van Leeuwen

JULIA VAN LEEUWEN

EMANCIPATIE

Samen met de buurtbewoners is gekeken wat emancipatie voor hen betekend. Hetgeen wat vooral naar voren kwam is dat man en vrouw gelijk aan elkaar zijn. Niemand hoort achtergesteld te zijn of in een positie geplaatst te worden waar hij of zij zich niet prettig bij voelt. Man en vrouw zijn gelijke en dat is ook te zien is in het kunstwerk. Het maakt niet uit of dat je jong, oud of buitenlands bent, iedereen in een gelijke van elkaar. 

OVER MIJ

WIE BEN IK EN WAT DOE IK?

Hoi, ik ben Julia van Leeuwen, 26 jaar en illustrator. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie en sindsdien werk ik als freelance illustrator/ontwerper. Illustreren is het mooiste wat er is, omdat je door middel van tekenen werkelijk waar alles kan verbeelden. Mijn stijl zou ik omschrijven als kleurrijk, grafisch en speels.

LOCATIE

Het Kruispunt, Sinopelstraat 1, 5044KP Tilburg
%d bloggers liken dit: