Julia

“Een creatieve duizendpoot die zichzelf en de wereld wil blijven verbazen.”

Hi! Ik ben Julia van den Eerenbeemt.

Ik ben Creative bij Studio Waaghals. Bij Gender in de Blender houd ik mij bezig met de website, de kunstenaars en heb ik zelf een van de kunstwerken gemaakt.

Ik werk mee aan Gender in de Blender omdat gendergelijkheid een belangrijk onderwerp is. Buiten dat wil ik dat iedereen compleet zichzelf kan, mag en durft te zijn.

Na Studio Waaghals hoop ik dat Gender in de Blender blijft voortbestaan en uitbreiden. Daarnaast werk ik in een theater als supervisor horeca; iets wat ik wil blijven doen. Voor daarnaast zoek ik nog een baan waarin ik mijn kennis over content creatie en design kan inzetten. Mijn grootste droom is om reizend te werken als duikinstructeur met daarnaast opdrachten met focus op marketing-communicatie.

Gendergelijkheid betekent voor mij niet alleen dat iedereen zichzelf kan zijn, maar ook dat de grenzen tussen genders vervagen. Momenteel hangt veel af van of je man of vrouw bent; dat mag van mij wel rechtgetrokken worden…

Gender in de Blender is voor mij geslaagd als een aantal mensen gaan nadenken over de verhalen en werken die we hen laten zien. Zodra dat bereikt is kunnen ze naar eigen interpretatie de werken ‘invullen’ en over de bevindingen praten met familie, vrienden, etc.

Get to know me!


Wil je in contact komen met mij?


%d bloggers liken dit: