Onze vrienden

We hebben Gender in de Blender niet kunnen realiseren zonder de hulp van onze partners! Op deze pagina kom je te weten welke personen dit project
(mede-)mogelijk hebben gemaakt. Van initiator tot sponsor en kunstenaar, iedereen die iets heeft bijgedragen is hier te vinden. Klik vooral door op de foto’s als je meer over iemand te weten wil komen!


Tijn (kunstenaar)
“Iedereen is gelijk”


Paul Urbanus (kunstenaar)
“De verschijning”


Nick J. Swarth (kunstenaar)
met Betonfraktion


Romee de Bue (kunstenaar)
“De norm”


Eef van Eerdewijk (programmamaker Kennismakerij)
Zet zich in voor gendergelijkheid!


Julia van Leeuwen (kunstenaar)
“Emancipatie”


Julia van den Eerenbeemt (kunstenaar)
“Realiteit”


Stadsmakers013 (partner)
Stadsmakers013 is een aanjaag- en coachingsproject van Jongerenwerk R-Newt dat uitgaat van de kracht van jongeren. Immers, zij maken de stad en de wereld van de toekomst. Het project faciliteert een reeks van positieve maatschappelijke projecten en initiatieven vanuit jongeren waar de stad & wereld om ons heen socialer, levendiger, duurzamer en inclusiever van wordt. Zo dragen we samen bij aan de samenleving van de toekomst.


LocHal (partner)
Pal achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. Je bent van harte welkom!


Schônste Wijk (partner)
Schônste wijk is een programma van Art-fact-Buurtcultuur Tilburg Goirke-West/Hasselt. Inwoners en organisaties dragen wensen aan om hun wijk (en Tilburg) mooier, schoner en actiever te maken. Samen met kunstenaars vertalen we deze wensen naar artistieke concepten die we in de wijk realiseren.
Van een gevelschilderingenroute tot verbindende activiteiten en kennisdeling over hoe je artistieke materialen en objecten maakt van (plastic zwerf)afval.


Wijkcentrum MFA Het Kruispunt (partner)
Onze ambitie is ‘Werken aan vitale wijken en dorpen, en de kracht van burgers vergroten’. Om dit waar te maken, staan we midden in de samenleving, dichtbij burgers. We zitten in de leefwereld van mensen. In alle leefdomeinen. Op een unieke positie. Hierdoor kunnen wij een brug slaan naar andere partners in de wijk of het dorp en gemakkelijk de juiste ondersteuning op de juiste plek krijgen. We leggen korte (tijdelijke) allianties die nodig zijn om de burger zijn|haar regie terug te geven. Ook in Tilburg 3 West.


Fontys ACI (partner)
Fontys Academy for Creative Industries leidt studenten op tot creatieve, resultaatgerichte professionals die weten hoe je waarde toevoegt aan een concept, product, dienst of organisatie in de creatieve industrie. Ook leiden wij als enige onderwijsinstelling in Nederland trendwatchers op. Onze studenten zijn ondernemende adolescenten met een gevoelige antenne voor maatschappelijke ontwikkelingen op mondiaal niveau.