Romee de Bue

ROMEE DE BUE

DE NORM

De inspiratie voor het werk de Norm komt van verschillende verhalen met als onderwerp coming out. In zowel het kunstwerk als het gedicht heb ik gekozen voor open vorm zodat er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Ik heb hiervoor gekozen omdat iedereen die te maken heeft met dit onderwerp dit anders ervaart. 

OVER MIJ

WIE BEN IK?

Mijn naam is Romee de Bue creative bij Studio Waaghals.

WAT DOE IK?

Al jaren houd ik mij bezig met creativiteit. En deze creativiteit uit ik op allerlei manieren, in de laatste jaren heb ik me verdiept in 3D visualisatie en deze vorm van visualiseren zet ik in om concepten zoals dit kunstwerk levend te maken.

REDEN DEELNAME

De reden voor mijn deelname is dat ik het een heel mooi project vind en ik hoop dat mijn kunstwerk bijdraagt aan bewustwording van onderwerp gendergelijkheid.

LOCATIE

Professor Goossenslaan, 5022 DX Tilburg

%d bloggers liken dit: